نوشته شده توسط : sasurse

به گزارش ایرنا، 'دونالد بایر' در گفت وگو با روزنامه سوییسی 'در بوند' تصریح كرد: 'یك توافق ضمنی بین دمكرات ها و جمهوریخواهان وجود دارد كه بودجه نظامی باید كاهش پیدا كند.

روزنامه سوییسی 'در بوند' با اشاره به بحران بدهی ها و انتقاد صندوق بین المللی پول به آمریكا، از سفیر آمریكا پرسید: واشنگتن چگونه می تواند از این بحران بیرون آید؟

'دونالد بایر' پاسخ داد: ما مانند بسیاری از كشورها در اروپا و یا دیگر كشورها در جهان در وضعیت دشواری قرار داریم. البته اولویت كوتاه مدت ما باید آن باشد كه برای مردم خود شغل ایجاد كنیم. با نرخ بیكاری هشت ممیز دو درصد، 15 میلیون نفر در آمریكا بیكار هستند كه این امر باعث رنج و آزارمردم بوده و این خطر وجود دارد كه ما افراد نخبه را از دست بدهیم. ما باید وضعیت اقتصادی را بهبود بخشیم و بر این مشكلات فائق آئیم.

دربوند پرسید: بدهی های آمریكا در این میان به 15 هزار میلیارد دلار رسیده است؟ و سفیر آمریكا پاسخ داد: در سال گذشته نیز هزار میلیارد دلار به آن اضافه شد و به 16 هزار میلیارد دلار رسید.

سفیر آمریكا در سوییس ادامه داد: این روشن است كه ما در میان مدت و دراز مدت باید یك برنامه خوبی داشته باشیم تا این بدهی ها را پرداخت كنیم. 'باراك اوباما' رئیس جمهوری یكی از افرادی است كه مبارزه با افزایش بدهی ها را در سرلوحه برنامه های خود قرار داده است.

زمانی كه او به ریاست جمهوری رسید، نرخ بیكاری در كشور 10 درصد بود و می رفت تا به 15 درصد هم برسد و به همین خاطر وی می بایست برنامه ای را برای ایجاد اشتغال در امریكا طراحی كند.

روزنامه سوییسی پرسید: آیا نرخ بالای بیكاری مهمترین مشكل است؟

سفیر آمریكا پاسخ داد: در كوتاه مدت بله. نرخ بیكاری اگر به 6 یا 5 درصد برسد آنوقت ما می توانیم بدهی ها را تحت كنترل در آوریم. حتی بودجه سال قبل و سال جاری خیلی كمتر از بودجه های قبلی بود. این برای اولین بار در عمرم بود كه چنین موضوعی را مشاهده می كردم. فقط در زمان جنگ جهانی دوم بود كه آمریكا بودجه كمتری از سال پیش و سال جاری داشت. بنابر این ما در جهت درست در حركت هستیم.

سفیر آمریكا در پاسخ به این سووال روزنامه سوییسی كه 'بودجه كوچكتر است و آمریكا می خواهد از افغانستان هم خارج شود. آیا اینگونه است'؟ گفت: بله و خروج نیروها از عراق نیز كمك كننده است.

وی افزود: یك توافق ضمنی بین دمكرات ها و جمهوریخواهان وجود دارد كه بودجه نظامی باید كاهش پیدا كند. ما 900 پایگاه نظامی در خارج از آمریكا داریم و پول بسیار بیشتری برای ارتش در مقایسه با همه كشورها هزینه می كنیم. ما دیگر این موضوع را نمی خواهیم.

روزنامه سوییسی دربوند از سفیر آمریكا پرسید: ولی تهدید یك بحران دیگر وجود دارد و آن امكان جنگ علیه ایران است؟

سفیر آمریكا صریحا پاسخ داد كه هیچكس در آمریكا در فكر جنگ با ایران همچون جنگ با عراق نیست و ضمنا جنگ سرد دیگری هم بوجود نخواهد آمد.

روزنامه سوییسی در ادامه پرسید: آیا انتخاب مجدد اوباما به نرخ بیكاری ارتباط خواهد داشت؟

'دونالد بایر' پاسخ داد: نتیجه انتخابات در ماه نوامبر آینده، تا حدودی به نرخ بیكاری و وضعیت اقتصادی ارتباط خواهد داشت. رای دهندگان آمریكائی تصمیم خود را به آن منوط خواهند كرد كه آیا اوباما فردی است كه می تواند بر مشكلات موجود فائق آید یا نه.

دربوند همچنین سووال كرد: آیا این موضوع كه اوباما خواهان امكان ازدواج همجنسگرایان است به او زیان وارد خواهد كرد؟

سفیر آمریكا پایخ داد: شاید اینگونه باشد. این موضوع در ایالت های دارای جمعیت محافظه كار چندان نتیجه خوبی نداشته است. ویرجینیا و كارولینای جنوبی از آن جمله اند. اوباما در دور اول ریاست جمهوری در این دو ایالت برنده شد، ولی این بار شاید این موضوع به او ضربه بزند. با این وجود من رئیس جمهور كشورم را تحسین می كنم كه وقتی تصمیمی می گیرد به سود و زیان آن برای خود اهمیتی نمی دهد و آن را رها نمیسازد، زیرا او به تصمیماتی كه می گیرد اعتقاد قلبی دارد.

روزنامه سوییسی پرسید: نشریه اشپیگل انتخاب اوباما را یك شانس اشتباه خوانده، ولی شما مسلما موضوع را بگونه دیگری می بییند؟

سفیر آمریكا نیز در پاسخ به این سووال گفت: مسلما همینطور است. مبارزات انتخاباتی اوباما به قدری موفقیت آمیز بود كه امیدهای غیرواقعی را بوجود آورد. به هیچوجه نمی توان در عرض چهار سال یك اقتصاد دچار بحران رابه تحرك درآورد، وضع طبقه متوسط را بهبود بخشید، با روسیه صلح برقرار كرد، یك كشورفلسطینی بوجود آورد و امنیت اسرائیل را صد در درصد تضمین نمود. ولی اوباما كشور ما را از ركود اقتصادی بی سابقه بیرون آورد و برای 50 میلیون نفر از جمعیت آمریكا بیمه درمانی بوجود آورد كه فقط این دو موضوع یك موفقیت تاریخی هستند.

'شما شانس انتخاب مجدد وی را چگونه ارزیابی می كنید؟' سفیر آمریكا در پاسخ به این سووال روزنامه سوییسی گفت: نسبتا خوب ولی نه قطعی. 'میت رامنی' پول زیادی را برای مبارزات انتخاباتی در اختیار دارد. او مبارزه می كند انتخاباتی بسیار خوبی است و آمریكا با بیكاری هشت و دو درصدی روبه رو می باشد. با یك اقتصاد شكوفا مسلما انتخاب مجدد اوباما می توانست قطعی باشد.

روزنامه سوییسی پرسید: ضعف اروپا می تواند كمك كننده به آمریكا باشد، زیرا دلار آمریكا به عنوان مهمترین پول جهان باقی می ماند و هیچ خطری از سوی ارز یورو برای آن وجود ندارد؟

سفیر آمریكا پاسخ داد: این موضوع زیاد مهم نیست. اوباما مرتبا به سیاست پولی اروپا انتقاد می كند، زیرا می خواهد به آن كمك كند. یك ركود اقتصادی دیگر در اروپا می تواند آمریكا را هم به ركود بكشاند. اگر اوباما بخواهد شغل ایجاد كند به یك اروپای قوی نیاز دارد.

اروپام 1344**1368**





:: برچسب‌ها: سفر , جغرافیایی برچسب ,
:: بازدید از این مطلب : 274
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 18 تير 1391 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: