سقف تولید 30 میلیون بشکه در روز؛ انتخاب دبیرکل جدید در اجلاس بعدی
نوشته شده توسط : sasurse

وزیر نفت ایران که شامگاه پنجشنبه در پایان اجلاس اوپک با خبرنگار ایرنا در وین سخن می گفت، همچنین خبر داد که اعضای اوپک در این جلسه در خصوص انتخاب دبیرکل جدید به اجماع نرسیدند و قرار شد که کمیته ای برای بررسی رزومه نامزدها تشکیل شود و به اعضا گزارش بدهد و احتمالا در جلسه بعدی اوپک در این خصوص تصمیم گرفته خواهد شد.

قاسمی جلسه امروز اوپک را که حدود پنج ساعت پشت درهای بسته طول کشید، طولانی ولی با نتیجه خوب توصیف کرد و گفت: بدنبال ایجاد هماهنگی ها بین اعضای اوپک در اجلاس قبلی که ریاست کنفرانس را ایران برعهده داشت ، اعضای اوپک در جلسه امروز به سقف توافق شده قبلی در آن اجلاس که 30 میلیون بشکه در روز بود بازگشت.

وزیر نفت ایران با اشاره به اینکه قیمت نفت به عرضه و تقاضا بستگی دارد ، خاطرنشان کرد که 100 تا 120 دلار قیمت واقعی نفت است و در جلسه امروز قرار شد که اگر قیمت پایین تر از این شد اوپک جلسه اضطراری تشکیل دهد.

قاسمی یادآور شد که با تعیین سقف 30 میلیون بشکه در روز و کاهش بخش اضافی تولید نفت اوپک، قیمت ها منطقی خواهد شد.

وزیر نفت ایران در پاسخ به این سوال که آیا شما فکر می کنید اتحادیه اروپا نفت ایران را تحریم نکند، گفت: امیدوارم که تحریم را انجام ندهند ؛ ولی در صورت اعمال تحریم، اگرچه ممکن است ما هم به زحمت بیفتیم ولی زحمت زیادی نیز برای کشورهای وارد کننده نفت ایجاد می شود.

قاسمی در ادامه این گفت و گو در خصوص موکول شدن انتخاب دبیرکل جدید اوپک به جلسه آتی این سازمان گفت: چهار کشور ایران، عراق، عربستان و اکوادور در جلسه امروز از کاندیداهای خود دفاع کردند و در این میان کاندیدای ایران رزومه خیلی خوبی داشت.

گفتنی است جمهوری اسلامی ایران غلامحسین نوذری وزیر اسبق نفت را برای نامزدی پست دبیرکلی اوپک معرفی کرده است.

وزیر نفت گفت: اعضای اوپک در این جلسه در خصوص انتخاب دبیرکل جدید به اجماع نرسیدند و قرار شد که کمیته ای برای بررسی رزومه نامزدها تشکیل شود و به اعضا گزارش بدهد و احتمالا در جلسه بعدی اوپک در این خصوص تصمیم گرفته خواهد شد.

وزیر نفت همچنین در خصوص تحریم ها علیه ایران تصریح کرد که این تحریم ها به یک فرصت برای بروز توانایی های ایران تبدیل شده است.

وی افزود: در حالی که ما در گذشته سالانه 10 میلیارد دلار فرآورده بنزین و نفت گاز(گازوییل) وارد می کردیم امسال 10 میلیارد دلار فرآورده صادر کردیم که این نتیجه خوب تحریم هاست.

وزیر نفت ایران در این خصوص یادآور شد که ایران پارسال به رغم تحریم ها، روزانه 400 میلیون متر مکعب گاز تولید می کرد که این رقم امسال به 620 میلیون متر مکعب در روز رسید و در دو سال آینده این میزان به 900 میلیون متر مکعب در روز خواهد رسید.

قاسمی همچنین خبر داد که میزان تولید روزانه گاز ایران در پنج سال آینده به یک میلیارد و 400 میلیون متر مکعب خواهد رسید.

قاسمی همچنین گفت: ایران به رغم تحریم ها، در حال تبدیل شدن به صادر کننده تجهیزات نفتی است.

وی توضیح داد: پیش از این شرکت های خارجی زیادی برای توسعه صنعت نفت، در ایران بودند و ایران نیز بخشی از درآمد خود را صرف واردات تجهیزات می کرد اما امروز هیچ شرکت خارجی در ایران وجود ندارد و ایران به صادرکننده تجهیزات نفتی تبدیل شده است.

قاسمی با بیان اینکه "همه تجهیزات را خودمان می سازیم و همه پیمانکاران ایرانی هستند"، این سوال را مطرح کرد که حال با این اوصاف، از تحریم ها چه کسی بیشتر ضرر کرده است؟

برون مرزي**1423**





:: برچسب‌ها: سیاتل ,
:: بازدید از این مطلب : 368
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 26 خرداد 1391 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: